Reklam
Reklam

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Cami Küf ve Nem Sorunu Yaşıyor!

blank
yaşı
blank
Mücahit Doğan

Sivas Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan caminin alt kat duvarlarında yoğun küflenme ve nem birikmesi dikkat çekiyor.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Cami Küf ve Nem Sorunu Yaşıyor!

Büyük Sivas WhatsApp ihbar hattımıza (0555 898 15 58) ulaşan bir vatandaş, uzun süredir sorunlara çözüm üretilmediğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Cemaatten gelen mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Caminin alt katı yıllardır küf içinde. İbadet edilen bir yerin bu durumda olması içimizi acıtıyor. Defalarca ilettik ama kimse ilgilenmiyor. Lütfen sesimizi duyurun.”

Duvarlarda renk değişimi, dökülme ve kötü kokuya neden olan küf sorununa ek olarak vatandaşlar, sağlık açısından da risk oluştuğunu ifade ediyor. Özellikle kış aylarında nemin daha da arttığı, ortamın hijyen açısından elverişsiz hâle geldiği belirtiliyor.

Cemaat, hem temizlik hem de tadilat çalışmaları için ilgili kurumların bir an önce adım atmasını bekliyor.

Sivas, organize sanayi bölgesi, cami, küf, vatandaş şikayeti, ihbar hattı, nem sorunu

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555