Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sivas’ta kendi yaptığı gizli odada saklandı! Polisten kaçamadı!

Sivas’ta kendi yaptığı gizli odada saklandı! Polisten kaçamadı!

blank
çamad
blank
Haber Ajansı - İHA

Sivas’ta hakkında 12 yıl 3 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polisin düzenlediği operasyonla saklandığı gizli odada yakalandı.

Sivas'ta kendi yaptığı gizli odada saklandı! Polisten kaçamadı!

Edinilen bilgiye göre, “hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma” suçundan aranan O.K., uzun süredir firari olarak bulunuyordu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin kendisine ait iş yerinde saklandığını tespit etti.

Dolabın arkasında gizli oda

Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, iş yerinde yapılan aramada duvara sabitlenmiş evrak dolabının arkasında özel olarak oluşturulmuş gizli bir bölme tespit etti. Bu gizli odada saklanan O.K., ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Cezaevine gönderildi

Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen hükümlü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak kapalı cezaevine gönderildi.

Emniyetten kararlılık mesajı

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 7/24 aralıksız görev yapıldığı ve vatandaşların ihbarlarının titizlikle değerlendirildiği vurgulandı.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555