Reklam
Reklam

Göçük altında kalan şantiye müdürünü arama çalışmaları 9. gününde devam ediyor!

günesa
Haber Ajansı - İHA

Sivas’ın Divriği ilçesinde Fimar Madencilik firmasına ait demir madeni ocağında 17 Kasım'da meydana gelen göçüğün ardından toprak altında kalan şantiye müdürü Sabri Yıldırım’ı (66) arama çalışmaları 9. gününde de sürdü.

Göçük altında kalan şantiye müdürünü arama çalışmaları 9. gününde devam ediyor!

Çatlı köyü mevkisindeki açık maden ocağında meydana gelen göçük sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edilmişti.

Sivas AFAD İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalara Erzincan AFAD, jandarma ekipleri, UMKE ve MAPEK ekipleri de destek veriyor. Bölgede 9 araç, 45 personel ve 1 kadavra arama köpeği görev alıyor.

Yoğun sis ve yeni göçükler çalışmaları zorlaştırıyor

Maden sahasındaki setlerde zaman zaman yeni göçükler meydana gelmesi ve bölgede etkili olan yoğun sis, ekiplerin ilerlemesini güçleştiriyor. Tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalar ara verilmeden sürdürülüyor.

Aradan geçen 9 güne rağmen henüz bir sonuca ulaşılamazken, ekiplerin toprağı kaldırma ve arama faaliyetlerini 4 ayrı noktada eş zamanlı olarak sürdürdüğü bildirildi.

Yetkililer, çalışmaların titizlikle devam ettiğini ve herhangi bir gelişmenin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555