Reklam
Reklam

Sivas’ta bir ilk! Desenli asfalt uygulaması başladı!

ilksa
Haber Merkezi

Sivas Belediyesi, kent estetiğini artırmak ve altyapı yatırımlarında uzun ömürlü çözümler sunmak amacıyla ilk kez desenli asfalt uygulamasını hayata geçirdi.

Sivas’ta bir ilk! Desenli asfalt uygulaması başladı!

Çalışmalar, Lokman Hekim Caddesi’nde başladı.

Kent estetiğine yeni bir dokunuş

Belediye, yürüyüş ve bisiklet yollarında hem dayanıklılığı artırmak hem de şehre estetik bir görünüm kazandırmak için yeni uygulamalara imza atıyor. Bu kapsamda, desenli asfalt projesiyle renkli, modern ve uzun ömürlü yollar inşa ediliyor.

Başkan Uzun çalışmaları yerinde inceledi

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Lokman Hekim Caddesi’nde devam eden desenli asfalt uygulamasını yerinde inceledi, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Yaklaşık 1 kilometrelik alanda gerçekleştirilen çalışmayla ilgili konuşan Başkan Uzun,

“Kentimizin yaşam kalitesini artırmak için altyapıdan ulaşıma kadar her alanda yenilikçi uygulamaları hayata geçiriyoruz.
Desenli asfalt uygulamamız, dayanıklılığı ve estetik görünümüyle şehrimize değer katacak.
Başarılı sonuçlar alınması halinde uygulamayı şehir geneline yaygınlaştıracağız.” ifadelerini kullandı.

Sivas genelinde yaygınlaşacak

Pilot bölgedeki testlerin olumlu sonuçlanması halinde desenli asfaltın, şehir genelindeki kaldırım, yürüyüş ve bisiklet yollarında yaygınlaştırılması planlanıyor.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555