

Sivas’ta gündem olan “Basın Sitesi” tartışmaları yeni bir boyut kazandı. İnşaat Mühendisi ve program yorumcusu Tacettin Kepenek’in, “Gazetecilere daire verilecek” iddiasına sert tepki gösteren Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, konuyu yargıya taşıdı.
Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer'den Tazminat Davası
“5 kuruşluk” dava açıklaması
Sezerer yaptığı yazılı açıklamada, “Kişi kendinden bilirmiş işi. ‘Demokratik eleştiri hakkı’ diyerek kimse bu iftiraların arkasına sığınamaz. Onların şerefi ortadaysa, benimki de tartışmaya açık değildir. Bu mesele benim için hayatım boyunca adam gibi yaşama ve onurumla, şerefimle anılma meselesidir” ifadelerini kullandı.
Sezerer, iki kişi hakkında “5 kuruşluk” maddi ve manevi tazminat davası açılması için avukata vekâlet verdiğini belirterek, yargı sürecinin resmen başladığını duyurdu.
“Hesaplaşma yargıda olacak”
Destek veren herkese teşekkür eden Sezerer, “Bundan sonra hesaplaşma yargıda olacak. Hesabını mahkemede vereceksiniz” sözleriyle açıklamasını noktaladı.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





