

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis ekipleri tarafından yaya yolları ve kaldırımları işgal eden motosiklet sürücülerine yönelik denetimler yapıldı.
Yayaların yolunu kapatan motosikletlere 136 bin TL Ceza!
Denetimlerde kurallara uymayan sürücülere toplam 136 bin 418 TL idari para cezası uygulanırken, 1 motosiklet de trafikten men edildi.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, yayaların kullanımına tahsis edilen kaldırımlar ve yaya geçitlerini ihlal eden motosiklet sürücüleri kontrol altına alındı. Çalışmalar kapsamında 57 motosiklete işlem yapıldı. Ayrıca kurallara aykırı şekilde kullanılan bir motosiklet ise trafikten men edildi.
Ekipler, hem yayaların güvenliği hem de trafik düzeninin sağlanması için denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.


Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

