Reklam
Reklam







Herkes Konuşuyor! Toplasan 3305 Kişi!

kadars
Haber Merkezi

Sivasspor, bu sezonu “Vefa Sezonu” adıyla açmasına rağmen istediği gibi bir başlangıç yapamadı.

Herkes Konuşuyor! Toplasan 3305 Kişi!

Ligin ilk haftasında deplasmanda Erzurumspor’a 2-0 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, kadro yapılanmasına devam ederken taraftar desteğinde ise büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Göreve yeni başlayan Başkan Gökhan Karagöl yönetimi, kulübe maddi ve manevi olarak destek verirken, taraftarı stadyuma çekmek için de önemli adımlar attı. Kombine fiyatlarına zam yapılmazken, Bodrumspor maçı biletleri 58 TL gibi makul bir ücretle satışa sunuldu. Ayrıca geçtiğimiz hafta içinde 40 milyon TL’lik forma ve isim sponsorluğu anlaşması Özbelsan A.Ş. ile imzalandı.

Ancak yapılan bu hamlelere rağmen taraftarın ilgisi sınırlı kaldı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre;

  • Kombine alan taraftar sayısı: 654
  • Taraftar kart sahibi: 3305
  • Bilet alan taraftar sayısı: 1018

Yarın oynanacak Bodrumspor maçında bütün taraftar kart sahipleri tribüne gelse dahi sayının oldukça düşük kalacağı ifade edildi. Yönetim, Sivas halkını Sivasspor’a sahip çıkmaya çağırdı.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram