Reklam
Reklam

Sivas’ta yaya yolları kaderine terk edildi! Şeyhşamil Mahallesi’nde tepki büyük!

blank
terksa
blank
x - Yusuf Güven

Sivas’ın Şeyhşamil Mahallesi 47-Rasim Başar Caddesi’nde bulunan OPET benzin istasyonu kavşağında vatandaşların can güvenliği hiçe sayılıyor.

Sivas’ta yaya yolları kaderine terk edildi! Şeyhşamil Mahallesi’nde tepki büyük!

Kavşakta ne yaya geçidi çizgileri var ne de düzenli bir yaya yolu… Mevcut yaya yolu ise yeşil alanda sona eriyor.

Mahalle sakinleri, yaklaşık 1,5 yıldır bölgede hiçbir belediye çalışmasının yapılmadığını belirterek duruma tepki gösterdi. Özellikle çocuklar ve yaşlılar için risk oluşturan bu düzensizlik, her gün yüzlerce kişinin kullandığı noktada ciddi tehlikelere yol açıyor.

Vatandaşlar, “Yaya geçidi yok, yol yeşilliğe çıkıyor, kimse ilgilenmiyor. Burası sahipsiz mi?” diyerek yetkililere çağrıda bulundu. Sürücülerin hızla geçtiği kavşakta herhangi bir trafik önleminin de bulunmadığı görülüyor.

Şeyhşamil Mahallesi sakinleri, belediyeden acil müdahale bekliyor. Gerekli düzenlemelerin yapılmaması halinde daha büyük sorunların yaşanabileceği vurgulanıyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555