

Sivas Belediyesi tarafından İstasyon Caddesi’ne kapalı durak yerleştirildi.
Sivas’ta kapalı durak yerleştirildi, vatandaşlar önceliğin sefer düzenlemesi olması gerektiğini söylüyor
Ancak vatandaşlar, durağın içinde beklemeyi tercih etmezken, esas sorunun otobüs seferlerinin yetersizliği ve düzensizliği olduğunu dile getirdi.
Vatandaşlar, kapalı durak uygulamasının olumsuz hava koşullarında faydalı olabileceğini ancak asıl önceliğin otobüslerin zamanında ve sık aralıklarla gelmesi olması gerektiğini ifade etti. Otobüslerin gecikmeli gelmesi nedeniyle yolcuların uzun süre dışarıda beklemek zorunda kaldığını belirten vatandaşlar, bu sorunun çözülmesi için yetkililerden adım atılmasını bekliyor.
SARI OTOBÜSLER NEREDE?
Öte yandan, geçtiğimiz hafta tanıtımı yapılan 12 metrelik sarı otobüslerin henüz hiçbir hatta çalışırken görülmemesi de eleştirilere neden oldu. Vatandaşlar, büyük umutlarla duyurulan bu otobüslerin neden seferlere başlamadığını sorgularken, toplu taşımadaki sorunların çözülmesi gerektiğini vurguladı.
Menekşe İrem Çolak
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

