
Pazartesi günleri Sivas'ta futbolun nabzı, "Gündem Futbol" programında atıyor.
Sivasspor'un 3.5 Milyon Euro Borcu Gündem Oldu!
Büyük Sivas Haber ekranlarında yayınlanan ve futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği program, dün akşam sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Deneyimli gazeteci ve TRT Muhabiri Murat Çetintaş, programda yaptığı açıklamada Sivasspor’un çok acil olarak ödemesi gereken 3.5 milyon euro borcu olduğunu belirtti. Çetintaş bu borcun 1 hafta içerisinde ödenmesi gerektiğini de belirtti. Kulübün mali yapısına dikkat çeken Çetintaş, bu ödemenin zamanında yapılmaması halinde ciddi sıkıntılar yaşanabileceğini ifade etti.
Sivasspor’un ekonomik durumu ve borç yüküyle ilgili gelişmelerin yakından takip edildiği program, futbol kamuoyunda büyük ses getirirken, taraftarlar ve spor otoriteleri konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor.
Pazartesi günleri Sivas'ta futbolun nabzı, "Gündem Futbol" programında atıyor. Deneyimli gazeteci ve TRT Muhabiri Murat Çetintaş, programda yaptığı açıklamada Sivasspor’un çok acil olarak ödemesi gereken 3.5 milyon euro borcu olduğunu belirtti. Çetintaş bu borcun 1 hafta… pic.twitter.com/c1BaABhgPt
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) February 11, 2025
(Menekşe İrem Çolak)
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




