Reklam
Reklam
blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sivas Et ve Süt Kurumu’nda Uygun Fiyatlı Et Kuyruğu!

Sivas Et ve Süt Kurumu’nda Uygun Fiyatlı Et Kuyruğu!

blank
kuyruksa
blank

blank
Menekşe İrem Çolak

Sivas Et ve Süt Kurumu’nda uygun fiyatlı kıyma ve et ürünleri almak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Sivas Et ve Süt Kurumu’nda Uygun Fiyatlı Et Kuyruğu!

Kurum, piyasaya göre neredeyse yarı fiyatına kıyma satışı yaparken, vatandaşlar hem uzun kuyruklardan hem de istedikleri ürünlere ulaşamamaktan şikayetçi.

Kıyma Fiyatında Büyük Fark
Et ve Süt Kurumu’nda 1 kilogram kıyma 289 TL’den satılırken, aynı ürün kasaplarda yaklaşık 460 TL’den alıcı buluyor. Bu büyük fiyat farkı, vatandaşları Et ve Süt Kurumu’na yönlendiriyor. Özellikle dar gelirli aileler, bütçelerini koruyabilmek için sabahın erken saatlerinde kurumun önünde sıraya giriyor. Ancak yoğun talep nedeniyle birçok kişi istediği ürünü bulamadan geri dönüyor.

Vatandaşların Tepkisi
Kurum önünde bekleyen vatandaşlar, uzun kuyruklar ve stok yetersizliği nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Bazı vatandaşlar, "Saatlerdir bekliyoruz, sıra bize gelmeden ürünler bitiyor" ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi. Talebin bu denli yüksek olmasına rağmen arzın yetersiz kalması, tartışmalara neden oluyor.

Uygun fiyatlı et satışlarının düzenli hale getirilmesi ve stokların artırılması, vatandaşların en büyük beklentileri arasında yer alıyor.

(Menekşe İrem Çolak)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555