Reklam
Reklam

Cumhuriyet Üniversitesi Onkoloji Servisinde Hastalar Sıkıntı Yaşıyor

srvs
X - Menekşe İrem Çolak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastalarının yaşadığı sıkıntılar, hasta yakınları tarafından gündeme taşındı.

Cumhuriyet Üniversitesi Onkoloji Servisinde Hastalar Sıkıntı Yaşıyor

Özellikle yaşlı ve maddi durumu yetersiz olan, ayakta beklemekte zorlanan hastaların, sıra beklerken ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten hasta yakınları, hastane yönetimine seslendi.

Hasta yakını olan bir vatandaşın aktardığına göre, özellikle hastalar ve yakınları doktor sırası beklerken dijital ekran sisteminin olmaması nedeniyle sıklıkla karışıklık yaşanıyor. Hastalar, her seferinde görevlilere "Benim sıram ne zaman?" şeklinde sormak zorunda kaldıkları için bu durum personel ile hastalar arasında tartışmalara neden oluyor.

Hasta yakınları, dijital ekran sisteminin aktif hale getirilmesini talep ediyor ve böylece sıraların düzenli bir şekilde takip edilerek hastalar arası yaşanan gereksiz tartışmaların sona ereceğini ifade ediyor.

"Onkoloji hastaları, zaten zorlu bir süreçle mücadele ederken bu tip aksaklıkların bir an önce giderilmesini ve hastane yönetiminin konuya hassasiyet göstermesini bekliyoruz" diyen hasta yakınları, Cumhuriyet Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde sistemin iyileştirilmesiyle ilgili adımların atılmasını umuyor.

Menekşe İrem Çolak / Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Numan 31.10.2024 15:37

Alim yıldız ın eserleri , toparlanmak için bir on onbeş yıl gerekecek ne yazık ki…

Yanıtla
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555