Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • BELEDİYE
  • Şeyh Şamil İlkokulu Öğrencilerinden Gıda Bankası’na Ziyaret

Şeyh Şamil İlkokulu Öğrencilerinden Gıda Bankası’na Ziyaret

blank
Şeyh Şamil
blank
x - Büyük Sivas

Sivas Şeyh Şamil İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasını ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneği bünyesinde kurulan "Gıda Bankası" ihtiyaç sahibi aileler için ücretsiz alışveriş imkanı sağlıyor.

Şeyh Şamil İlkokulu Öğrencilerinden Gıda Bankası'na Ziyaret

Ayrıca Gıda Bankası kentteki okul idarecileri ve öğretmenlerin, öğrencilerini gezi amaçlı getirdiği ve eğitim amaçlı gezdirdiği kurumsal yapı oldu.

Bu kapsamda Sivas Şeyh Şamil İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Okul Müdürü Ahmet Turan Acıdereli, Müdür Yardımcısı Hakan Taşpınar ve bazı öğretmenleriyle Gıda Bankasını gezdi.

Hayat Ağacı Derneği’nin yapısı ve işleyişi ile ilgili merak ettiklerini soran öğrenciler, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz alışveriş yaptığı Gıda Bankasının, gıda, giyim, temizlik, mini oyun alanı gibi reyonlarını gördü.

Okul Müdürü Acıdereli, öğrencilerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili bilgi sahibi olmaları açısından Gıda Bankası ziyaretinin faydalı olduğunu belirterek, sınıflara kumbara koyup Hayat Ağacı Derneği için yardım toplayacaklarını aktardı. (AA)

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555