Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sivas İl Genel Meclisinde aralık ayı toplantılarına başlandı! 

Sivas İl Genel Meclisinde aralık ayı toplantılarına başlandı! 

blank
mec
blank
x - Büyük Sivas

İl Genel Meclisinden yapılan açıklamaya göre, Meclis Başkanı Hakan Akkaş toplantıda yaptığı konuşmada, 5 gün sürecek toplantının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Sivas İl Genel Meclisinde aralık ayı toplantılarına başlandı!

Akkaş, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkının verilmesiyle ilgili konuşma gerçekleştirdi.

Meclise konuk olan KADEM Sivas Başkanı Dudu Koru ise gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilgili meclis üyelerine bilgi verdi.

Meclisin kadın üyeleri Arzu Polat ve Semra Temurbaş da günün anlam ve önemine dair konuşma yaparak, kendilerine böyle bir fırsat verildiği için minnettar olduklarını belirtti.

CHP Grup Başkanvekili Sadık Güller, MHP Grup Başkanvekili Bekir Tanyıldız ve Büyük Birlik Partisi grubu adına Orhan Tamer gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.

Toplantı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

5 gün sürecek toplantılarda komisyonlara havale edilen konular ve gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanacak.-AA

blank

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555