Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Psikolojik sorunları vardı! Boruyu keserek intihar etmek istedi

Psikolojik sorunları vardı! Boruyu keserek intihar etmek istedi

int
x - Büyük Sivas

Sivas’ta 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı doğalgaz patlamasının ardından intihar şüphesi çıktı.

Doğalgaz borusunu kesti, neredeyse binayı havaya uçuracaktı

Edinilen bilgiye göre olay, Fatih Mahallesi 3. Sokak'ta geçtiğimiz gece üç katlı bir apartmanın 1. katında meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla şehirdeki hastanelere kaldırıldı.

Patlamanın etkisiyle ikamette büyük hasar oluştu. Yapılan ilk incelemede patlamaya doğalgaz sıkışmasının neden olduğu anlaşıldı.

Patlamanın meydana geldiği evde bulunan Turan Kaya (42) ağır yaralanırken, üst katında oturan annesi İmmi Kaya (74) ve babası Abdi Kaya (80) olayı hafif şekilde atlattı. Öte yandan patlamanın etkisi ile panik yaşayıp hastaneye kaldırılan bir kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Binaya oturulamaz raporu

AFAD ekipleri bugün patlamanın yaşandığı binada incelemede bulundu. Yapılan incelemede binanın taşıyıcı kolanlarının ve duvarların hasar gördüğü anlaşıldı.

Binanın çelik kapısının bile karton kutu gibi eğildiği, evin içerisinin adeta savaş alanına döndüğü görüldü. Evde sağlam hiçbir şeyin kalmamış olması dikkat çekti. Patlamanın etkisi ile çevredeki binalarında camları kırılırken, evden uçan bazı parçaların çevredeki binalara saplandığı gözlendi. AFAD ekipleri bina için “oturulamaz” yönünde rapor hazırlanıldığı öğrenildi.

İntihar şüphesi

Doğalgaz ekipleri tarafından evde yapılan incelemede mutfaktaki doğalgaz borusunun kesilmiş olduğu tespit edildi. Olay sırasında evde bulunan Kaya’nın psikolojik sorunları bulunduğu, madde kullandığı için intihar girişiminde bulunmuş olabileceği ileri sürüldü.

Hastaneden çıkıp enkaza dönen evlerine gittiler

Olayı hafif sıyrıklarla atlatan İmmi Kaya (74) ve babası Abdi Kaya (80) hastanede tamamlanan tedavilerinin ardından enkaza dönen evlerine gitti. Çift evlerinin halini görünce gözyaşlarını tutamadı. Kaya çifti patlamanın etkisiyle yataklarından düştüklerini belirterek, oğulların madde bağımlısı olduğunu, tedavisi için yardım beklediklerini belirtti.iha

 

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Alp 04.04.2022 11:41

Zaten insanlara psikolojik sorunları var demek çok kolay

Yanıtla
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555