

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı Sivas Belediyesi'nin yüzlerce kişiyi İstanbul'a götürerek tiyatro izletmek istemesi ile ilgili yine verdi veriştirdi.
Başkan Pınarlı Sivas Belediyesi'ne "İşiniz Gücünüz Tiyatro"
Başkan Pınarlı "Belediyeciliği konser ve tiyatrodan ibaret zanneden, Sivas Belediyesini uyarıyoruz" dedi.
Pınarlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
Sivas Belediyesi'nin tiyatro izlemek için yüzlerce Sivaslıyı İstanbul'a uçakla götürüp Hilton'da ağırlayacak olmasına dün tepki göstermiş bu israfa hakkınız yok demiştik ve BBP'li Meclis üyelerimize gitmeme çağrısı yapmıştık, boykot etmiştik.
Bu akşam saatlerinde sahnelenecek gösteri için dün itibari ile Belediye Başkanı dahil bir grup gitmişti ve bu gün de geri kalan grup gidecekti.
Bu programa kimler davetliydi;
Belediye başkan yardımcıları,
AK Parti ilçe başkanları,
İlçe belediye başkanları,
Belediye meclis üyeleri,
Teşkilat mensupları,
Sivil toplum örgütleri,
basın mensupları gibi yüzlerce kişi vardı.
Bu gün 10.00 da ve 11.45 de kalkacak uçaklar sis nedeniyle kalkamadı, gideceklerin hevesleri kursaklarında kaldı.
BBP Olarak önerimizdir gözden çıkardığınız bu paralarla üniversite öğrencilerimizin AYT ve TYT Sınav ücretlerini( 115₺)karşılayabilirsiniz en azından böylece gençlerimizin gönlünü kazanmış olursunuz.
Sivaslıların imdadına sis yetişti ve yüzbinlerce ₺ Sivas'ta kaldı.
Belediyeciliği konser ve tiyatrodan ibaret zanneden, Sivas Belediyesini uyarıyoruz Sivas'ın ve Sivaslının hakkını hukukunu gözetmek ve savunmak Sivas'ta ana muhalefet olarak biz BBP Teşkilatlarının öncelikli görevidir.
Gözümüz üstünüzde.
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler






Ben hakkımı şahsen helal ediyorum gezip tozsunlar..eger ki bu kadar imkana rağmen hiltonlarda kalmazlarsa o zaman yazıklar olsun derim