Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • “Artık cep telefonu ışığıyla tıraş yapıyor”

“Artık cep telefonu ışığıyla tıraş yapıyor”

blank
TRAŞ
blank
x - Büyük Sivas

Berberin fatura isyanı... Artık cep telefonu ışığıyla tıraş yapmaya başlayacağım dedi ve kiraları geçen faturalar nedeniyle dükkana gelen müşterileri telefon ışığıyla tıraş etmeye başladı.

"Artık cep telefonu ışığıyla tıraş yapıyor"

Elektrik ve doğalgaza gelen zamlar berber esnafını bezdirdi.12 yıldır dükkan sahibi olan Volkan Berber, “Artık masrafları karşılayamıyoruz. Eskisi gibi kazanç da yok. Dükkan masrafları arttı gelir düştü." dedi.

12 yıldır dükkan sahibi olan Volkan Berber, “ 400 liralık elektrik faturam 1250 liraya çıktı. Sanki bankadan kredi çekmişim de, her ay taksit ödüyorum, çok yıldık. Biz erkek berberiyiz, şu dükkanın gideri 5 bin lirayı aştı. 400 lira gelen aylık elektrik faturam 1.250 lira oldu artık yeter yetkilileri protesto ediyorum ve cep telefonu ışığıyla tıraş yapıyorum. Benzinliğe gidiyoruz 100 liraya 7 litre mazot alabiliyorum. Pazara gidiyoruz, bir şey alamadan çıkıp geliyoruz.

Dükkanım bomboş. Kimse bizim halimizden anlamıyor. Milletin cebindeki, yastığının altındaki paraya göz diktiler. Dolar bir yükseldi, bir indi. Milletin yastığının altındaki parasını da çekti. Yazık değil mi ya? Yani bu halka reva mı yani? Biz böyle bir şey istemiyoruz." 

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555