
AGD-MGV Sivas Şube Başkanı Nurullah Hatip Büyük Sivas'a yapılan saldırı sonrası bir mesaj yayınlayarak "haber merkezinize yapılan menfur saldırıyı kınıyor geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.
AGD-MGV Sivas Şube Başkanı Nurullah Hatip Geçmiş Olsun Mesajı Yayınladı
Hatip mesajında şu ifadelere yer verdi;
"İnsan, kendisini ilgilendirmeyen yüzlerce ayrıntıya maruz kaldığı zaman sağlıklı bir değerlendirme yapamaz. Anlık bilgi bombardımanın tesiriyle kanaatler değişebilir.
Yorum yapamamak, geçmişi görememek ve bugünü değerlendirememek işte bu sebeptendir.
Basın bir milletin özgür sesidir her ne sebeple olursa olsun basına ve basın mensuplarının düşüncelerine pranga vurmaya çalışmak kabul edilebilir bir hadise değildir .
Her mesele lisanı münasip ile çözülebilecekken bunu şiddet ile çözmeye çalışmak aklı evvellerin işidir .
Mesele ne olursa olsun aklı selim ile hareket etmeli ve sorunları diyalog yolu ile çözmeye çalışmalıyız. Aksi halde kardeşlik ortamımız zarar görür. Bu düşünceler ile haber merkezinize yapılan menfur saldırıyı kınıyor geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




