Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • ABONE
  • Gelecek Partisi Suşehri İlçe Başkanlığına Nuh Araz Atandı

Gelecek Partisi Suşehri İlçe Başkanlığına Nuh Araz Atandı

blank
nuh araz
blank
x - Büyük Sivas

Gelecek Partisi Sivas'ta teşkilatlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Suşehri ana kademeye İlçe Başkanı olarak Nuh Araz atandı.

Gelecek Partisi Suşehri İlçe Başkanlığına Nuh Araz Atandı

1984 yılında Suşehri'nde dünyaya gelen Nuh Araz eğitim hayatını tamamlayarak iş hayatına atıldı.

Başarılı bir iş insanı olarak iş hayatına Suşehri'nde devam ettiren Aras "dün geçti bugün zor bir dönem gelecek için umudum ve hayallerim var bunun da yeri Gelecek Partisi olarak gördüğüm için siyasete adım atarak ilçem, ülkem ve Milletimiz için var gücümüzle çalışacağız gelecek Suşehri'nin gelecek hepimizin birlikte daha güzel bir gelecek için tüm hemşerilerimizi bize destek olmaya davet ediyorum.

Genel Başkanımız Prof. Dr Ahmet Davutoğlu Beyefendi başta olmak üzere, değerli iş insanı ve Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü  Yurdal Epsileli ve İl Başkanımız Can Töre Beye tüm Gelecek Partili yetkililere şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz ve İlçemizin geleceğini hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağımıza olan inancımız tamdır.” ifadelerine yer verdi.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555