Reklam
Reklam

TCDD 5 İl İçin İlaçlama Uyarısı Yaptı

tcdd
x - Büyük Sivas

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Sivas, Kayseri, Erzincan, Erzurum ve Kars il sınırları içindeki demiryolu hat ve istasyonlarında otla mücadele kapsamında yapılacak ilaçlama nedeniyle vatandaşları uyardı.

TCDD 5 İl İçin İlaçlama Uyarısı Yaptı

TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sivas, Kayseri, Erzincan, Erzurum ve Kars'ta demiryolu hat ve istasyonundaki otla mücadele çalışmasının 2-18 Mayıs'ta gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, insan ve hayvan sağlığı açısından tehlike oluşturan ilaçlama nedeniyle, belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Mücadelede kullanılan ilaçların, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıdığı vurgulanan açıklamada, "Demiryolu güzergahı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren 10 gün boyunca vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları ve dikkatli olmaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı yapmamaları önemle duyurulur." ifadelerine yer verildi.(AA)

Büyük Sivas Haber

 

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555