Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • 2021 yılında Hac ve Umre Yapılacak mı? Diyanet açıklama yaptı

2021 yılında Hac ve Umre Yapılacak mı? Diyanet açıklama yaptı

2021 yılında Hac ve Umre
x - Büyük Sivas

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada, "2020 hac ibadeti Kovid-19 salgını nedeniyle yapılamadığı için adayların kura ve kayıt hakları 2021 için de devam etmektedir. Suudi Arabistan'ın normalleşme sürecini Ramazan Bayramı sonrasına ertelemesi nedeniyle ülkemizden umre ziyaretleri yapılamayacaktır" denildi.

2021 yılında Hac ve Umre Yapılacak mı? Diyanet açıklama yaptı

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte merak edilen konuya açıklama Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan son dakika açıklama şöyle:

2021 yılı hac ve umre ibadetleriyle ilgili vatandaşlarımızdan gelen yoğun sorular üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

2020 yılı hac ibadeti Kovid-19 salgını nedeniyle yapılamadığı için hacı adaylarının kura ve kayıt hakları 2021 yılı için de devam etmektedir.

Suudi Arabistan Hac veUmre Bakanlığı ile 2021 yılı hac ibadetine ilişkin görüşmeler sürmektedir. Görüşmeler neticesinde alınacak kararlar kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ayrıca Suudi Arabistan'ın normalleşme sürecini Ramazan Bayramı sonrasına ertelemesi nedeniyle ülkemizden umre ziyaretleri de yapılamayacaktır.

Vatandaşlarımız, hac veumre hizmetleri ile ilgili 0 850 260 13 13 numara aracılığı ile İletişim Merkezimizden bilgi alabilirler.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü



YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555