Reklam
Reklam







Aday Mesut Dursun’dan Deva Partisi’ne Ziyaret

ziyaret
xBüyük Sivas

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun ve yönetimi Deva Partisi Sivas İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek projelerini anlattı.

Aday Mesut Dursun’dan Deva Partisi’ne Ziyaret

Esnaf Kefalet Kurumunun esnafa verdiği destekler hakkında bilgi veren Dursun, göreve geldiklerinde de canla başla esnafın yanında olmaya devam ederek çalışacaklarını aktardı.

Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce Dursun ve ekibinin ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yaşanan salgın sürecinde esnafın yaşadığı sıkıntıların yanında yasaklar arasındaki adaletsizliğe değinen Serdar İnce, kayak merkezlerinde insanlar yasaksız faaliyetlerini sürdürürken küçük esnafın bu konuda mağdur edilmesinin doğru olmadın ifade etti.

İnce, ”İnşallah bu salgın bir an önce biter ve esnafımız yaşadığı sıkıntıları gidereceği yeni bir döneme başlamış olur” dedi.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram