Reklam
> Reklam


  • ANASAYFA
  • ABONE
  • Başkan Bilgin’den Çılgın Proje! Sivas’ın O Bölgesine 100 Metrelik Battı – Çıktı

Başkan Bilgin’den Çılgın Proje! Sivas’ın O Bölgesine 100 Metrelik Battı – Çıktı



battı
xBüyük Sivas

Sivas Belediyesi, Kale Projesi kapsamında çılgın bir projeye imza atıyor. Bölgeyi araç trafiğine kapatmayı hedefleyen belediye, Ulu Cami kavşağından başlayarak Fevzi Çakmak caddesine yaklaşık 100 metrelik battı çıktı yapacak.

Başkan Bilgin'den Çılgın Proje! Sivas'ın O Bölgesine 100 Metrelik Battı - Çıktı

Gökmedrese´nin yanından geçecek olan tünel ile tarihi dokunun görselliği araç kirliliğinden kurtarılacak.

Sivas Belediyesi, kentin cazibe merkezi olacak olan Kale Projesinde önemli çalışmalara imza atıyor. Tarihi Gökmedrese ile bütünlük sağlayacak olan Kale projesinde, trafik kirliliğinin ortadan kaldırılması için olağan üstü bir proje hazırlandığı öğrenildi.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´in talimatı ile bölgeyi araç trafiğine kapatacak olan battı çıktı projesi yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Ulu Cami kavşağı civarından başlayarak, Gökmedrese´nin yanından geçecek olan tünel ile tarihi bölge araç trafiğine kapatılacak.

Yaklaşık 100 metre uzunluğunda yapılacak olan geçit için zemin etüdünün yapılmaya başlandığı öğrenildi.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram