Reklam
Reklam
blank

blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sivas’ta internet üzerinden otomobil satışı vaadi ile dolandırıcılık

Sivas’ta internet üzerinden otomobil satışı vaadi ile dolandırıcılık

blank
ARABA SATAN
blank
Haber Merkezi

Hakkında arama kararı bulunan kişi, sanal satış sitesi üzerinden otomobil satışı vaadi ile dolandırıcılık yapmaya kalkınca yakayı ele verdi.

Sivas'ta internet üzerinden otomobil satışı vaadi ile dolandırıcılık

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz gün otomobil satın almak için Malatya’dan Sivas’a gelen K.A. otomobil satın almak istediği kişi tarafından 147 bin 500 TL dolandırıldığı iddiası ile polise başvurdu.

A.K. sanal satış sitesi üzerinden gördüğü otomobil için ilk etapta 500 TL kaparo ödediğini ardından ise 147 bin 700 TL’sini dolandırıcıya kaptırdığı iddiasında bulundu.

Şikayet üzerine Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışma neticesinde zanlının, hakkında 48 ayrı arama kararı bulunan ve hakkında verilmiş 22 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.G. olduğu tespit edildi.

B.G.’nin Sivas’ta bulunan ikametine yapılan aramada bulunan 65 bin TL para ve iki adet cep telefonuna el konuldu. B.G. polis tarafından gözaltına alındı.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555