Reklam
Reklam
blank

Polis MYO’da İncelemeler

blank
myo
blank

blank
Haber Merkezi

Sivas Valisi Davut Gül, dün Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu'nda bir takım gezi ve incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisine Vali Gül'ün yanı sıra eşi Gülden Gül Hanımefendi, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Mehmet Kip, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Âlim Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da katıldı.

İnceleme gezisi kapsamında okul hakkında Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Adnan Oran'dan bilgi alan Vali Gül, daha sonra beraberindekilerle birlikte teknik ve teorik konularda uygulamalı eğitimlerin verildiği sınıfları gezerek, bazı simülatörlü makineleri test etti.

Okuldaki öğrencilerle de bir araya gelen ve onlardan gelen sorulara içtenlikle cevap veren Gül, Sivas gibi güvenilir bir ilde eğitim almalarının kendileri için bir kazanç olduğunu söyledi. Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu’nun Sivas için bir kazanç olduğunu da vurgulayan Valimiz Davut Gül, yabancılara burada eğitim verilmesinin de kentin adına sevindirici bir durum olduğunu sözlerine ekledi.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555