Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • ÜNİVERSİTE
  • Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine alınacak 200 “Sürekli İşçi” Kura Listesi

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine alınacak 200 “Sürekli İşçi” Kura Listesi

blank
sürekli işçi
blank
x - Büyük Sivas

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine alınacak 200 “Sürekli İşçi” nin tespitine yönelik 8 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 09.00’da çekilecek kuraya gireceklerin isim listesi açıklandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine alınacak 200 “Sürekli İşçi” Kura Listesi

Güvenlik Görevlileri için liste

Hasta Bakımı ve Temizlik Görevlisi için liste

NOT:

1- Noter Kurasına katılacakların isim listesi, kura tarihi, yeri, saati ve sonuçları www.cumhuriyet.edu.tr internet adresinden ayrıca duyurulacaktır.

2- Ülkemizde de görülmekte olan COVID-19 pandemisi nedeniyle halk sağlığını korumak amacıyla bahsi geçen kura çekimi, başvuru yapanların katılımına kapalı olacaktır. Kura çekimi Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin www.instagram.com/cumunivkurumsal instagram hesabında canlı olarak yayınlanacaktır. Ayrıca kura çekim işleminin tamamlanmasının ardından kura çekiminin tamamını izlemek isteyenler Üniversite web sayfası duyurular kısmından kura çekim görüntülerine ulaşabilecektir.

3- Kura işleminin 08/06/2020 tarihinde saat 09.00 da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi Salonunda yapılması planlanmış olup herhangi bir değişiklik olması durumunda www.cumhuriyet.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır.

4- Yapılan noter kurası sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar Üniversitemizin internet sitesinde (http://www.cumhuriyet.edu.tr) ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

5- Başvuru yapan adayların başvuru sürecini belirtilen internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.

6- Belge teslim tarihi ve yeri, http://www.cumhuriyet.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır.

7- Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak ve yerlerine sıralamada yer alan yedek adaylar dâhil edilecektir.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555