Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • 75 ilde dev operasyon! 2 bin 311 uyuşturucu şüphelisi yakalandı!

75 ilde dev operasyon! 2 bin 311 uyuşturucu şüphelisi yakalandı!

blank
astas
blank
Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 75 ilde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik son 3 hafta içerisinde düzenlenen operasyonlarda 2 bin 311 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

75 ilde dev operasyon! 2 bin 311 uyuşturucu şüphelisi yakalandı!

Operasyonlarda 1 ton 24 kilogram uyuşturucu madde ile 5 milyon 375 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonların Cumhuriyet başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildiğini belirtti. Operasyonlara 3 bin 335 ekip, 8 bin 340 personel, 37 hava aracı ve 53 narkotik dedektör köpeği katıldı.

Operasyonların yapıldığı iller arasında İzmir, Ankara, Gaziantep, Adana, Samsun, Konya, İstanbul, Bursa, Şanlıurfa, Mersin, Antalya, Sivas ve daha birçok il yer aldı.

Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır. Valilerimizi, operasyonları koordine eden cumhuriyet başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren il emniyet müdürlerimiz ile kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Buna cüret eden zehir tacirleriyle ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz.”

Uyuşturucuyla mücadelede kararlılığın süreceği vurgulanan açıklamada, gençleri ve toplumu zehirlemeye çalışan suç örgütlerine geçit verilmeyeceği mesajı verildi.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555