Reklam
Reklam
blank

blank
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • 25 ilde dev dolandırıcılık operasyonu! 41 kişi tutuklandı!

25 ilde dev dolandırıcılık operasyonu! 41 kişi tutuklandı!

blank
kişisa
blank
Haber Merkezi

Türkiye genelinde suça ve suçlulara karşı yürütülen kararlı mücadele kapsamında, 25 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen dev dolandırıcılık operasyonunda 84 şüpheli gözaltına alındı.

25 ilde dev dolandırıcılık operasyonu! 41 kişi tutuklandı!

Şüphelilerin, kamu görevlisi süsü vererek 116 vatandaşı dolandırdığı tespit edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlara ilişkin detayları sosyal medya platformu X üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

25 ilde eş zamanlı operasyon

Şanlıurfa ve Akçakale Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucu, Şanlıurfa merkezli olmak üzere Hatay, Balıkesir, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Bursa, Bilecik, Çanakkale, İzmir, Isparta, Manisa, Mersin, Adana, Batman, Diyarbakır, Hakkari, Van, Ankara, Kırıkkale, Elazığ, Erzurum, Mardin ve Gaziantep illerinde operasyonlar düzenlendi.

41 tutuklama, 43 adli kontrol

Kamu görevlisi kılığında vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik yapılan operasyonda 84 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 41’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 43 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında güvenlik güçlerinin vatandaşların mal ve can güvenliği için sahada kararlılıkla çalıştığını belirterek, dolandırıcılık şebekelerine karşı mücadelenin hız kesmeden süreceğini vurguladı.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555